Sürgősségi Vérszállítás Hazai / Nemzetközi

VÁRJUK MINDEN ÉRZŐ EMBER ADOMÁNYÁT AKI FONTOSNAK TARTJA HOGY A VÉR IDŐBEN MEGÉRKEZHESSEN A MŰTÉTEKHEZ !

 

Vér és vérkészítmények szállítása
Célként a sürgősségi vérszállítást megjelölve, kezdtük meg a tárgyalásokat különböző kórházakkal – intézményekkel
Célunk , hogy hatékony segítséget nyújtsunk a sürgősségi ellátásban szállítási és logisztikai közreműködésünkkel . Intézmények labormintáinak szállítását központi laborokba a mihamarabbi leletek elkészüléséhez és vérkészítmények szállítását sürgősségi ellátáshoz valamint az előre prognosztizált műtétekhez.

“Vérhiány ugyan nincs jelenleg Magyarországon, szállítási okok miatt mégis sokszor az utolsó pillanatban jut el a vér a műtőbe. Ennek oka, hogy nem egyenletes a vérfelhasználás: vagy hirtelen kell túl nagy mennyiség.”
(Hofjer Izabella, az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője az MTV Híradójában 2006.02.14.)


A vérkészítmények felhasználási igénye azóta sem csökkent és ehhez nyújt szakszerű segítséget a  POSZEIDON SPECIÁLIS MENTŐK  katasztrófa elhárítás – mentés 2 gépjárművel  és szakmai gyakorlatával .

Mindenki kerülhet oly helyzetbe ahol a sürgősségi ellátásához időben érkező vérkészítmény saját vagy hozzátartozója életet menti meg .

Vér és vérmintaszállítás különlegesen felszerelt gépkocsipark áll rendelkezésünkre . Járműveink megkülönböztetett jelzéssel ellátottak a gyorsabb célba jutatás érdekében , hiszen a vérkészítmény időben való megérkezése életet ment ezért létfontosságú a gépkocsipark fenntartása hogy ez a tevékenység a jövőben is életképes maradjon .

Menü